Zalando Tilausprosessi on pääpiirteittäin looginen, ainoa varsinainen miinus tästä ettei MyPack-noutopistettä voi itse valita esim. listasta – lähin kun ei yleensä ole välttämättä tämä kaikista kätevin, että paketin voisi hakea vaikkapa työ-/koulumatkalla.

Käyttäjätiedoissa jälleen hymyilytti hieman sukupuolen valintalaatikko, jossa vaihtoehdot ovatkin vain rouva tai herra – suomalaisittain tärkeä neiti onkin jäänyt johonkin matkan varrelle. Siinä vieläkään koottuna muutama tuote, joista oma syysgarderobini saattaisi esim. koostua.

Musta onkin tosi hauska, että niitä verkkokauppoja on alkanut lähiaikoina tulla isompi määrä meille suomalaisille! Merkkejä löytyy Zalandosta yleensä Conversesta sekä Vagabondista yleensä Vilaan, Guessiin sekä In Weariin, tuotteita taas aina vaatteista kenkiin, asusteisiin sekä kodin tuotteisiin.

Netistä löysin vaikka uuden koodin, jolla voi saman 10% alennuksen sekä se koodi onkin voimassa 2.12.2012 asti. Lupailin postausta omista talvivaatteistani ja vihdoin sain tän aikaiseksi. Minulla ei edelleenkään tätä jalustaa oo, eli melko uskomattomat viritykset tein kameralle ja kuvat nykyisin taas on mitä on, mutta ehkäpä noista jotain näkee.