Myös lähempää tarkastellessa. Se ei mitenkään näytä kuvassa ruman ruosteenruskealta, sellaiselta millainen se todellisuudessa on. Se ei oo edes ruosteenpunainen, tämä on hirvittävän ruma, jokin terrakotan sekä ruskean värisekoitus.Olin hyvinkin pettynyt sävyyn.Palautan neuletakin samantien.

Jostakin syystä myös leopardikuvioinen, punertava camberline nahkalaukku näyttää kuvassa laadukkaammalta.Kuvassa ilmoitetaan olevan vaan yksi koko. Tiedoksi, kuitenkin näyttää reilunkokoiselta kuvassa, se onkin todella onnettoman pieni sekä halvan näköinen.Eli, olen hyvin pettynyt internetistä tilaamiini tuotteisiin. En koskaan enää osta mitään näkemättä niitä paikan päällä.

Maksoin kanssa luottokortilla sekä kaikki tuli jota hankin. Paketin messissä tuli myöskin palautuslappu ja itse toimituspaketti on kätevä, kun sillä voi palautettua kaiken myöskin takaisin jahka teippaa ainoastaan itsekin uudelleen kiinni. Miun ei tosin tarvinnu palauttaa mitään, niin en osaa sanoo sen toimivuudesta.

Tuotteilla on 40 päivän palautusoikeus. Uusi verkkokauppa Zalando on rantautunut Suomeen ja siellä onkin myynnissä lähes kaikki lempimerkkini kuten Filippa K, Camper, Tiger of Sweden, UGG Australia, Mini Rodini, Ticket To Heaven, Benetton, Petit Bateau, Converse, Crocs ja sekä ja..(vain Polarn o. pyret sekä Cos puuttuvat).