Niin löysin sattumalta tälläisen nettikaupan, jossa on aiiivan iki-ihania vaatteita sekä kenkiä. Zalando - Mutta ennen kuin tilaan mitään sikäli onko muilla kokemuksia Zalando nimisestä nettikaupasta? Onko toimitus, palautukset, maksut, toimitusajat yms. olleet ihan kohdallaan?

Opin ensimmäisestä kerrasta, etten enää koskaan tilaa internetistä vaatteita, enkä mitään asusteita.Kuvastoissa huijataan tilaajia pahasti. En hankkinut zalandosta, mutta ostin Bootzilta yli sadalla eurolla.Pitkän cardigan neuletakin, jossa helma takaa pitempi, kuten edestä.Malli jokseenkin vastasi odotuksiani, vain nettikuvastossa neuletakki näytti aivan toisenlaiselta.

Neule osoittaa kuvassa ryhdikkäämmältäkin, mitä materiaali todellisuudessa on. Pahiten pieleen meni värisävy.Luulin tilanneeni samansävyisen, kauniin punaisen neulepuseron ja sen takia kivan neuletakin. Neulepusero oli sitä väriä miltä näytti kuvassakin.Mutta ollakseen kokoa xxl tämä oli todella pieni ja ahdas. Neuletakki näytti kuvassa huomattavasti punaiselta.